Webbredaktör – abonnemang

Webbredaktör – abonnemang

Handen på hjärtat – när uppdaterade du hemsidan senast? Har du kanske inte ens kvar inloggningsuppgifter eller vet hur systemet fungerar? Företag har inte alltid resurser att sköta sin hemsida själva men precis som man väljer att lägga ut bokföring, datorservice eller städning på leverantörer kan man även ta extern hjälp till hemsidan.

Dahlgren Communications har ett erbjudande för dig som vill hålla din hemsida uppdaterad och fräsch. Du betalar en fast kostnad varje månad och vi hjälper dig att löpande lägga ut nyheter, bildredigera och ändra uppgifter. Det blir smidigt och kostnadseffektivt för dig som företagare – och du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi jobbar framför allt i WordPress men kan även hjälpa till med vissa andra webbplattformar.

Webbredaktör – abonnemang
Abonnemanget ger dig tillgång till våra webbredaktörer för löpande uppdateringar, text- och bildredigering samt vidareutveckling av hemsidan. Vi skriver webbanpassade texter och ordnar så att de publiceras. Vi hjälper dig att ta fram bilder, illustrationer och banners i linje med ditt företags grafiska profil. Vi utgår från dina underlag eller pratar med den/de på företaget som sitter inne med informationen. Varje månad får du en påminnelse från din webbredaktör att tänka igenom vilka uppdateringarna eller förändringarna ni vill ha gjorda. I abonnemanget ingår även en statistikrapport varje månad (vi använder verktyget Google Analytics).
Prisexempel: Om du tecknar ett abonnemang för 4 900 kr/månad får du tillgång till vår webbredaktörtjänst åtta timmar varje månad.
Ditt företag har kanske mindre eller större behov. Behovet kan naturligtvis förändras över tid. Vi anpassar upplägget därefter.

Ny hemsida till kanonpris
Har du ingen hemsida idag, eller kanske du sitter fast med en sajt som inte har uppdaterats på flera år – kanske med en omodern plattform utvecklad av en liten IT-konsult? Vi bygger snygga, enkla och lättanvända webbplatser med WordPress som plattform. Vi utgår alltid från företagets verksamhet, kärnvärden och bildspråk i vårt arbete. Resultatet blir hemsidor som förmedlar överskådlig information, inger förtroende och stärker varumärket.

När du tecknar dig för ett webbredaktörsabonnemang hos oss under 12 månader så betalar du endast 10 000 kronor* för att bygga upp webbplatsen från grunden i WordPress. Om du endast har behov av att bygga upp en webbplats kostar det från 20 000 kronor och uppåt beroende på webbplatsens omfattning. Vi utgår från någon av de hundratals grundmallar som vi har tillgängliga och gör därutöver en individuell anpassning med logotyper och färgsättning.

Vi har valt webbplattformen WordPress som är Open source, vilket innebär att du slipper betala dyra licenskostnader. Dessutom är WordPress en etablerad plattform med över 60 miljoner användare över hela världen, vilket i sin tur innebär att du inte är låst till en enda leverantör.

Vid behov kan vi självklart även hjälpa dig med att ta fram en grafisk profil för ditt företag eller producera trycksaker och original till marknads- och profilmaterial. Om du vill lyfta den visuella kvalitetsnivån ytterligare är det en god idé att investera i ett bildmaterial som kan användas både på webbplatsen och i andra sammanhang i er kommunikationen mot kunderna. Vi har ett nätverk av professionella fotografer som vi varmt rekommenderar.

Andra tilläggstjänster inkluderar produktion och utskick av nyhetsbrev.

Alla priser exkl moms.

* Gäller normalstor webbplats. Om du har omfattande informationsmängder som ska in på hemsidan eller om den ska översättas till flera språk kan det tillkomma kostnader.
Det avtalas innan vi sätter igång.


Leave a Reply