Nyhetsbrev – önskad direktreklam

Det finns flera användningsområden för nyhetsbrev. Vi fokuserar på digitala nyhetsbrev i form av e-post eftersom den traditionella pappersversionen är mer eller mindre utdöd.

Du kan använd nyhetsbrev för att skicka ut aktuella erbjudanden och du kan använda dem för att skicka ut nyheter och information om ditt företag och dina produkter. Bäst är att mixa dessa två användningsområden.

Det allra viktigaste är att innehållet har relevans för mottagaren.

Utgivning av ett nyhetsbrev påminner mycket om utgivning av en tidning. Det gäller att ha en bra periodicitet (en gång i månaden är nästan ett minimum för digitala utgivningar) och en röd tråd när det gäller innehåll och upplägg.

Dahlgren Communications kan hjälpa dig att skriva och formge dina nyhetsbrev. Vi kan även hjälpa dig att hitta leverantörer för utskick av nyhetsbrev. Det finns idag ett dussintal olika plattformar för utskick av epost till många mottagare.

Många marknadsför sig med att deras verktyg är lika enkelt att använda som Word. Det är de också nästan. Med betoning på nästan. Det kräver trots allt en del träning och frågan är om det är värt att du investerar din tid i att lära dig det när du ska använda verktygen några timmar per månad – eller om du ska hyra in en expert och använda de timmarna mer effektivt.

Leave a comment