Ny tjänst: Webbredaktör – abonnemang

Dahlgren Communications kan nu erbjuda en ny spännande tjänst där du tecknar ett webbredaktörsabonnemang och få hjälp med uppbyggnad av din webbplats i WordPress. Vi tror att det viktigaste med företagets webbplats är att den uppdateras löpande och att informationen är aktuell. Ändrar du öppettider ska det självklart ändras även på hemsidan.

Men vi är också medvetna om att de flesta företag har mycket annat att göra. Det är lätt att glömma bort webbplatsen. Kanske investerar man 50 000 kronor i en ny plattform som gör att “vem som helst” kan redigera informationen. Men man glömmer att det ändå krävs kompetens i text- och bildredigering för att det ska bli riktigt bra. Dessutom att man ska ha och ta sig tid att göra det. Många företag har inte heller råd att anställda en webbredaktör, om inte webbplatsen är en väldigt stor del av verksamheten.

Vår lösning kallar vi Webbredaktör – abonnemang. Du betalar en månadskostnad och får för detta tillgång till våra redaktörer för löpande uppdateringar, text- och bildredigering och vidareutveckling av hemsidan.

Läs mer om Webbredaktör – abonnemang >>