Reportage till lokala bilagor

Bilagor är ett effektivt sätt att sprida ett positivt budskap kring någonting. Under hösten har jag hjälp Lokaltidningen i Helsingborg och Höganäs med flera olika bilagor. Jag har gjort redaktionella reportage om framför allt olika företag men även profiler.

Just nu jobbar jag med texter till bilagan “Köpstaden vid havet” som ska gå ut med Lokaltidningen Höganäs samt bilagan Julmagasinet som ska gå ut i Helsingborgs kommun.

Det som är kul med den här typen av bilagor är att jag får träffa personer som jag aldrig hade träffat annars. Alla människor har något spännande att berätta om sitt jobb eller sina hobbies. Det försöker jag förmedla. En bilaga får aldrig kännas som textreklam, det måste finnas läsvärde och en story.

Är ditt företag intresserat av att producera en bilaga? Ta kontakt med mig så kan jag förmedla kontakter till exempelvis Lokaltidningen som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för både B2B och B2C.