Mycket aktivitet – på andra webbplatser

Då har vi kommit en bit in på 2011 och projekten avlöser varandra. Befintliga kundprojekt rullar på som tidigare och det som växt under början på året är framför allt förlagsverksamheten.

I november 2010 grundade jag ett nytt bolag tillsammans med ett par andra delägare, House of Independents eller Hoi Förlag AB. Ett bokförlag med nytänkande kan man väl kalla det lite förenklat. Vår första titel blev boken “Lyckas med bokutgivning” som skrevs gemensamt av oss grundare och även var det som födde idén till det nya förlaget.

Sedan tidigare driver jag Dahlgrens Förlag där jag gett ut mina egna böcker i serien InnebandyPiraterna. Men nu händer det saker även där. I slutet av april kommer den historiska spänningsromanen Barkhes Döttrar av Bodil Mårtensson. Just nu jobbar vi med att färdigställa den boken för tryck. Den kommer i flera format: papper, e-bok och ljudbok. Och så en exklusiv samlarutgåva i begränsad upplaga.

Dessutom ska jag inom några veckor leverera Sveriges mest försenade novellsamling: VIPstory – Återkomsten. Ett hjärteprojekt som fått stå tillbaka för uppdrag åt kunder samt mina förlagsprojekt.

Utöver detta försöker jag också hitta tid att skriva ner mina kunskaper och idéer kring nyhetsbrev till en bok i detta ämne. Jag har börjat samla lite tips på min speciella sajt om nyhetsbrev.

För att följa mina projekt så rekommenderar jag min personliga blogg solvedahlgren.se där jag levererar tankar om både skrivande och annat.